Čistý žlučník je základem zdraví

Základem dobrého metabolismu, hubnutí, správné hladiny cukru a tuků v krvi  a celkového zdraví jsou dobře fungující játra a s ním spojený žlučník. Jestliže máme zatížený žlučník a žlučovody nečistotami v podobě žlučových kamenů a tzv. bahna, odráží se to nejen na trávicích obtížích, ale velmi často právě na celkové dysfunkci metabolismu v těle.

Žlučník není nutné operativně vyndavat. Nečistoty leze spolehlivě uvolnit správnou očistnou kůrou. Při očistné kůře se kameny a další nečistoty naruší užívanou solí a postupně se vyplaví do střev a stolicí ven.

Žlučové kameny v těle nejsou opravdu tvrdé kameny. Je to shluk cholesterolu, solí a kyselin. Ten dokáže pružnými žlučovými cestami do střeva dobře projít. Kameny úplně ztvrdnou až po vyloučení z těla.

Ukáži vám krok po kroku jak se zbavit žlučových kamenů očistou, kterou sestavil lékař. Očista je zcela bezpečná a velmi účinná. Nechte se inspirovat lázeňskými procedurami a léčivou vodou z Karlových Varů

Budete potřebovat:

  • 200g prvotřídního panenského olivového oleje
  • 250 g květu heřmánku
  • 500 g lněného semínka
  • 3 litry mléka
  • karlovarskou sůl vřídelní na vnitřní užití
  • 3 dny volna

Den první

Vstaneme v 5 hodin, vezmeme si 3 kávové lžičky karlovarské soli rozpuštěné ve vodě, vypijeme ¼ litru studené vody a udržujeme pohyb. Posnídáme kávu, mléko nebo čaj a suchý rohlík. (Při alergii na laktózu se používá bezlaktózové mléko nebo rostlinné mléko)

V poledne si opět vezmeme 3 kávové lžičky karlovarské soli a totéž co k snídani nebo větší množství nesolené a nemastné kaše z hrubé krupice.

Ve 13.45 ulehneme do tepla a ve 14.00 hodin přiložíme první teplý obklad z květů heřmánku ve dvou řídkých plátěných sáčcích. Obklady se střídají po deseti minutách a ohřívají se na pařáku. Bavlněné sáčky jsou velikosti cca 20 x 50 cm naplněné heřmánkem. Přikládají se na pravou stranu do krajiny jaterní tak, aby zasáhly pod pravým bokem i část zad. Obklady přikládáme asi 2 hodiny.

Odpoledne pijeme pouze vodu nebo čerstvé šťávy.

Den druhý

Vstaneme opět v 5 hodin a opakujeme to, co první den.

Před 12. hodinou sníme opět větší množství kaše z hrubé krupice (nesolit, nemastit, nesladit). V kašovité stolici začínají vycházet kamínky.

Ve 13.45 opět ulehneme do tepla a ve 14.00 hodin začneme dávat obklady z namletého lněného semínka uvařeného v mléce na hustou kaši, jejíž hustota se udržuje přiléváním mléka. Horká kaše se dává do sáčků a v nich se ohřívá na pařáku. Obklady se střídají po dvaceti minutách a přikládají se proti žlučníku zepředu a ležíme stále na pravém boku.

Obklady končí v 17.00 hodin. Potom vypijeme 1/3 z připraveného oleje a zůstáváme v klidu ležet na pravém boku bez mluvení a pohybu. Další třetina oleje se vypije v 17.30 a zbytek v 18.00 hodin. Pokud máte potíže s pitím oleje, můžete k tomu olizovat citron jako ochranu proti zvracení.

Potom je potřeba podložit si nohy tak, aby byly výš než hlava a stále ležíme na pravém boku v klidu bez mluvení alespoň 1 hodinu. V této době odchází kamínky bezbolestně do střev. Nesmí se jíst, pít, kouřit, nejlépe je usnout.

Den třetí

Vstaneme v 5.00 hodin, déle neležíme, vezmeme si 3 kávové lžičky karlovarské soli. Žlučové kamínky vycházejí z těla ven mezi 5. a 9. hodinou. Jsou měkké, zelené barvy, potažené zelenou blankou. V průběhu léčby nevycházíme ven, používáme kbelík a vodu, aby mohla být stolice oddělena. Kamínky většinou plavou na povrchu, protože jsou nasáklé olejem. Pokud se stolice nedostaví, je nutno použít klystýr.

Po vyjití kamínků z těla je možno pít a jíst vše bez obav.

Kúra se může za rok opakovat.

Před nasazením této očistné kúry je vhodné 10 – 14 dní pít bylinný čaj Čistý žlučník a k tomu užívat tinkturu z pupenů Ostropestřec

Tuto očistnou kůru používám u svých klientů již dvacet let, a to s velkými úspěchy. Kamínky na obrázku jsou od jednoho z nich.

Odebírejte novinky z mého blogu

Přihlaste se k odběru novinek na mém blogu a zůstaňte se mnou ve spojení. Jakmile tu bude něco nového, budete o tom vědět mezi prvními.

Komentáře
  1. Karlovarská sůl vřídelní napsal:

    Dobry den.
    Mozno nahradit karlovarskou sůl vřídelní niecim inym?

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů.